Henriette Vesterbak – Uofficelt din

41659937_1823752131077638_9043607520710492160_n

★★★★★
Reklame: Bogen er sendt til anmeldelse. Dette har dog ingen betydning for min mening.

Uofficielt din er forsættelsen til 14 dage i Austin, og den er mindst ligeså god!
Heidi overlevede sin prøve periode, og er nu personlig assistent for hele bandet. Det betyder, at hun skal opfylde alle drengenes behov, men det er ikke det letteste job i verden. Heidi gør hvad hun hun kan for at opretteholde en balance mellem at være bandets personlige assistent samtidig med, at hun er Johns kæreste,men den besidderiske og jaloux John gør det bestemt ikke let. Det hjælper hellere ikke at John pladeselskab ikke synes om ideen om at John er i et forhold.

Jeg elsker  Heidi og Johns univers. Jeg synes det er så spændene, og jeg bliver aldrig træt af at læse om det. Der sker hele tiden noget nyt, så selvom teamet umiddelbart godt kan lyde som noget, vi har læst før, så er det det overhovedet ikke. Henriette Vesterbak formår nemlig hele tiden at sørge for, at der sker noget nyt og uventet.
Jeg er vild med den måde hun har beskrevet John. Der ikke lagt nogle fingre i mellem, og jeg mærkede tydeligt, hvor dominerende John egentlig er.
Nogle gange undrede jeg mig over, at Heidi gad at blive ved med at finde sig i det, men i det jeg langsomt lærte John at kende, forstod jeg egentligt godt, hvorfor han opfører sig som han gør, og hvorfor Heidi finder sig i det.
Uofficielt din bød også på et lille gensyn med Heidis eks-kæreste Daniel, et glædeligt  besøg af Heidis bedste veninde Anne, som også er glødende South bane fan, og en masse besøg uden for det hotel, hvor de bor.

Det hele gik op i en helt fantastisk højere enhed og jeg elskede hver en side jeg læste.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.