S J Hooks – Uden forbehold

Uden Forbehold S J Hooks

★★★★

S J Hooks er en fantastisk forfatter, hun er dygtig og skriver nogle virkelige gode bøger. Denne bog er ingen undtagelse.

Uden forbehold handler om Abigail, der har en lille søn. Hun kæmper for at få råd til forsørge dem begge to. En dag møder hun en mand, som giver hende et tilbud hun bestemt ikke kan afslå. Inden hun ved af det, lever hun et dobbeltliv, på den ene side tager hun sig af Simon Thorne, og opfylder alle hans behov. På den anden side er hun den bedste mor for sin søn. Hun er klar over at de to verdener aldrig kan forenes, men det bliver svære og svære. Hun er ved at forelske sig, også selvom hun virkelig ikke burde.

Den her bog var lige hvad jeg havde brug for ovenpå en lang periode, med næsten ingen læste bøger. Den var let at læse og krævede ikke så meget af mig. Jeg kunne bare nyde fortællingen, og det gjorde jeg. Jeg havde dog en smule svært ved den i starten, fordi jeg følte det hele gik lidt for hurtigt. Men så snart jeg var ovre det, og det var jeg hurtigt, var bogen virkelig god og jeg slugte den på ingen tid!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.