Anmeldelsespolitik

Min politik for mine anmeldelser.
Jeg elsker at læse, og jeg elsker at læse meget. Jeg elsker også at snakke om og formidle mine oplevelser af forskellige bøger. Hvilket er grunden til jeg har besluttet mig for at at skabe det her frirum, hvor jeg frit kan dele mine tanker og oplevelser og de ord jeg jeg læser.

Det betyder også, at de anmeldelser, som er herinde, er mine ord og oplevelser, og de ér subjektive. Jeg vil aldrig lade mine ord være påvirkede af hvem der har skrevet bogen eller hvor jeg har den fra.
Jeg vil selvfølgelig heller aldrig nogensinde tale dårligt om en bog på en meget negativ måde. Det vil være konstruktivt og med begrundelse for, hvad der ligger bag.

Genre:
Jeg er en læser, som udvikler mig hele tiden. Det betyder, at jeg faktisk er åben for rigtig mange genre. Mine favoritter er dog YA, og generelt bøger med en skøn kærlighedshistorie.
Men jeg læser næsten alt jeg kan komme til, den eneste genre jeg ikke har læst, og næsten ikke kan forstille mig at læse, er krimier og uhyggelige bøger. Men hvem ved? Måske en dag.

Stjernenes betydning:
★★★★
1 stjerne er til de bøger, som måske er virkelig dårlig skrevet eller som jeg virkelig ikke brød mig om at læse.
★★★★★
2 stjerner er til de bøger, som jeg læste, men glemte igen lige efter. Ikke nødvendigvis dårlige bøger, men bøger som ikke ramte noget i mig.
★★★★★
3 stjerner, er gode bøger. Bøger som jeg nød at læse, og som var god underholdning.
★★★★
4 stjerner er til bøger jeg elskede. Bøger som ramte mine følelser og som jeg levede mig ind i.
★★★★★
5 stjerner er til de helt særlige bøger. Bøger, som ramte mig et helt særligt sted i mit hjerte, og det er derfor kun en følelse hos mig, der er forskellen på 4 og 5.