Hvem er jeg?

Mit navn er Daniella, jeg er 23 år og besat af bøger. Jeg er bosat i odense, hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores kanin Bella.
Siden jeg var helt lille har bøger og ord generelt altid haft en stor betydning for mig. Jeg har bare aldrig lagt mærke til det. Ikke før slutningen af 2015 hvor jeg læste Anna og det franske kys som fangede mig i sådan en grad, at jeg læste alt jeg kunne komme i nærheden af. I slutningen af 2016 gik det op for mig, hvor højt jeg elskede både det at læse, men også måden, hvorpå ord kan bruges til at skabe magiske kombinationer. Kombinationer som kan ramme en så hårdt og inderligt og få en til at reagere.
Dét fascinere mig, hvilket er grunden til jeg vil studere Dansk på Universitetet.

Bøger er for mig noget særligt! De giver mig muligheden for at opleve alle mulige dele af verdenen, de giver mig en masse nye bekendskaber og så er de med til at udvikle mig som menneske, nogen udfordre mig og kræver, at jeg revidere mine tanker og holdninger til emner en ekstra gang, andre giver mig lov til at opleve kærlighed på tusindevis af måder. De giver mig indsigt i en masse forskellige liv og i forskellige perioder i hele verdens historie. Bøger giver mig så meget, og jeg elsker det!

Jeg læser hovedesagligt skønlitteratur med fokus på kærlighed. Alle bøger om kærlighed i alle afskygninger, men i særdeleshed den klassiske mand/kvinde relation. Men jeg udvikler mig hele tiden som læser, jeg læser lyrik, biografier, novellesamlinger og alt der for mig virker interessant. Den eneste genre der ikke fanger mig, er krimier og jeg tror aldrig, at jeg kommer til at læse en krimi.

Udover at læse har jeg også en stor kærlighed for negle, neglelak og negle kunst. Jeg dyrker det ikke på samme niveau som jeg har gjort, men det betyder jeg ikke, at jeg stadig ikke nyder roen og dét som leg med negle kunsten giver mig.
Foruden det elsker jeg ishockey, hvilket gør at jeg også arbejder som skribent på et hockeymagasin.

Det var lidt om mig, jeg glæder mig til at dele mine læseoplevelser og andre ting med jer, og jeg håber at i  også vil dele jeres oplevelser med mig! 🙂