Henriette Vesterbak – 14 dage i Austin

41756903_469560200116475_3165801062233800704_n

★★★★★
Min anmeldelse er baseret på en genlæsning.

14 dage i Austin handler om den danske modeblogger Heidi, der får en fantastisk mulighed. Hun får tilbudt et job som personlig assistent for hendes yndlingsband South Bane. Hun takker ja til jobbet, fordi hvordan kan hun andet? Bandets forsanger John Monro er jo hendes idol, så hun forlader alt derhjemme for at rejse til Austin og en 14 dages prøveperiode.  Der er bare lige dét, at den meget dominerede John Monro er vant til at få, hvad han peger på, og han vil have Heidi. Hun gør alt, hvad hun kan for at kæmpe imod. Det er imod hendes kontrakt, også har hun jo også en kæreste. Så det ville jo aldrig gå, vel?

Henriette Vesterbak er en fantastisk forfatter, og hun et eller andet med ord. Hun formår virkelig at male det univers bogen udspiller sig i , sådan at jeg følte mig som en del af det.
Jeg var vild med Heidi, og jeg synes, at det var ret fedt at hun var blogger og dansker. Det var egentligt også ret forfriskende at hun var dansker, fordi det var så meget lettere at relatere til hende. Alle de andre personer i bogen var også super skønne. Jeg elskede den dynamik der var mellem dem, og jeg følte mig virkelig som del af bandet, og alle dem der var omkring dem.

14 dage i Austin er en fantastik bog! Mine tanker kredsede om den hele tiden, og da den sluttede ville jeg have mere! Den var den perfekte blanding af drillerier, druk og sex, men også venskaber og kærlighed, og jeg elskede hver en side.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.